Atletiekunie

Meer weten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen

Atletiekunie

SplitTime werkt al jaren nauw samen met de atletiekunie. Dat was tot nu toe vooral zichtbaar bij de Nederlands kampioenschappen op de baan en het Nationaal Baan Circuit. Inmiddels is de samenwerking uitgebreid met onder andere de NK cross (2019 / 2020) en profiteren daardoor ook organisaties van loop evenementen op de weg.

De atletiekunie hecht belang aan correcte en volledige uitslagen. Voor wegatletiek zijn chip systemen daarvoor niet meer weg te denken. Het IPICO systeem heeft zich in de afgelopen jaren bewezen (3 van de 5 grootste marathons in de wereld gebruiken dit systeem!).

De atletiekunie heeft deze ontwikkelingen ook gezien en door onze nauwe samenwerking kunnen we organisaties die lid zijn van de atletiekunie een korting geven op zowel startnummers met een IPICO tag er op, als op aanschaf van de apparatuur!

Startnummers

Startnummers op Tyvek met een IPICO tag kosten normaal gesproken per stuk € 1,15, startnummers op Teslin € 1,20. Tot 1 januari 2021 krijgt u daar van SplitTime nog 5 ct. korting bovenop en betaald u dus € 1,10 (Tyvek) of € 1,15 (Teslin).

Deze prijs geldt voor full color startnummers met uw eigen ontwerp en er worden geen setup of opmaak kosten in rekening gebracht.

Zelf timen

Normaal gesproken kost een IPICO Super Elite reader € 13.500, maar aan leden van de atletiekunie kunnen we dit timing systeem aanbieden voor € 8.000 een besparing van 40%!

De Super Elite reader wordt onder andere gebruikt bij de marathons van Londen, Tokyo en Istanbul.

Start van de 1/2 marathon van Istanbul (2019) met de herkenbare blauwe matten.

 

Het systeem wordt geleverd met twee 5 meter matten (of indien gewenst vier 2,5 m. matten) en is in staat om 160 tags per seconde te verwerken! Klik hier voor meer informatie over de apparatuur …

Alle prijzen zijn excl. BTW